Kies voor de deskundige bepleistering van Pleisterwerken Luc De Vuyst uit Schendelbeke

Heeft u beslist te bouwen of te verbouwen? Dan heeft u zeker ook een professionele stukadoor nodig. Pleisterwerken Luc De Vuyst is uw specialist voor kwaliteitsvolle bepleistering regio Schendelbeke (bij Geraardsbergen) van muren en plafonds.

Afwerking muren en plafonds

Een degelijke bepleistering is belangrijk omdat het de basis vormt voor de afwerking van uw muren en plafonds. Want het moet jaren meegaan. Daarom heeft u een vakman nodig die een perfect eindresultaat kan afleveren.

De projecten bij Pleisterwerken Luc De Vuyst worden nog op de betrouwbare, traditionele manier uitgevoerd. Alles wordt uitgepast en in het lood gezet. Dat is de garantie op een perfecte afwerking.

Een referentie in de bouwsector

Wij geven uw woning of bedrijf een nieuwe uitstraling met perfect egale muren en plafonds. Voor zowel binnenpleisterwerken als buitenpleisterwerken. Alles gebeurt met dezelfde deskundigheid. Ook voor gyprocwerken zijn we de betrouwbare stukadoors die u nodig heeft voor een volmaakte afwerking.

Onze aanpak is gebouwd op een jarenlange ervaring. Daarom zijn wij de juiste partner voor al uw projecten, zowel voor kleine verbouwingen als voor grote industriële werven.

Laat van u horen

Dankzij Pleisterwerken Luc De Vuyst uit Schendelbeke wordt al uw bepleistering met de grootste zorg en kwaliteit uitgevoerd. Aarzel dus niet om ons te contacteren voor meer info of een vrijblijvende offerte. Bekijk zeker ook onze gerealiseerde projecten voor een beter beeld van ons kwaliteitswerk.